Güncel
Giriş Tarihi : 15-06-2016 10:23   Güncelleme : 15-06-2016 10:29

3 Yıldızlı İftar

Belediye Başkanı Belovacıklı İftar Verdi

3 Yıldızlı İftar
Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın Şehit ve Gazi Yakınlarına, Kurum Müdürlerine, Siyasetçilere, Muhtarlara yönelik iftar verdi. İftar programına katılanlarla Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Sinop Milletvekili Barış Karadeniz tek tek ilgilendi.

Havuz başında düzenlenen iftar programına İlçemiz protokolü, Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet AYDIN, Avukat Kadir OLGUNSOY, CHP eski İl Başkanı Kadir YAVUZ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, AKP İlçe Teşkilatı, kurum amirleri, ilçe ve köy muhtarları ile birlikte şehit ve gazi yakınları katıldı.

İFTARIN PARASINI ŞAYET KİŞİ KENDİ CEBİNDEN ÖDENMİYORSA 'SEVAP' OLMAZ

Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz devlet kesesinden verilen iftarların ‘’Sevap hanesine yazılmayacağını’’ açıklarken, ilahiyatçı Mustafa Erdem  ise ‘’ Dinimiz, iftar sofralarını özellikle muhtaç olanların, fakir fukaranın çevresinde oturduğu ve zenginlerin de ellerindeki imkanlarını paylaştığı alanlar olarak değerlendirirken, İlahiyatçılar ise verilen bu iftarların maliyetinin Belediye başkanlığı veya devlet bütçesinden ödenmesinin “Sevap hanesine” yazılıp yazılmadığı konusunda hem fikir







hakan akbaşhakan akbaş