Güncel
Giriş Tarihi : 15-01-2022 13:59   Güncelleme : 15-01-2022 14:41

Altunel, güven tazeledi

Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu geniş bir katılımla gerçekleşti

Altunel, güven tazeledi

Olağan Genel Kurul Toplantısı,  15 Ocak 2022 Cumartesi günü 19 Mayıs Mah. İpek Sok. No:1/A adresindeki Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından yeni satın alınan toplantı salonunda gerçekleşti. 

Divan Kurulu Başkanı Erfelek Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Vecdi Sönmez Felek olurken üyeler Tahsin Bayrak, Uğur Sağır, İslam Kalafat olarak belirlendi.

Olağan Genel Kurul Toplantısı, denetim kurulunun oluşturulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’ nın okunmasıyla başladı ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okundu.

Yönetim ve denetim raporlarının okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Gerze, Dikmen, Kanlıçay, Yenikent ve Karlı’dan 674 esnafın olduğunu belirterek “odamızın ilçemiz esnaflarına kazandırdığı salonumuzda yaptığımız genel kurula katılan herkese teşekkür ediyoruz.  Beni 4’ üncü kez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına layık gören herkese teşekkür ediyorum.  Esnaflarımızın bize vermiş olduğu yetki ve güvenden dolayı da yönetimimim adına ayrıca teşekkür ediyorum, çalışmalarımıza yine aynı şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kuruluna Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, Erfelek Şoförler Odası Başkanı Haydar Ekmekçi, Boyabat Şoförler Odası Başkanı İrfan Erbaş, Gerze Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Topçu, AK Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt, DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Gülsevim ve esnaflar iştirak etti.

AdminAdmin