Güncel
Giriş Tarihi : 23-02-2016 12:13   Güncelleme : 23-02-2016 11:58

ASİLDER’den Milletvekillerine İlk Ziyaret

Cennet şehir Sinop’umuzun Ankara’da Kültür Elçisi olduk

ASİLDER’den Milletvekillerine İlk Ziyaret
 Ankara Sinop İli ve İlçeleri Derneği ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü ve beraberinde 17 kişilik Yönetim Kurulu Heyeti; ilk olarak CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’e nezaket ziyaretinde bulundular, Onur Belgesi ve hediye takdim ettiler.

 

5057 nolu oda sizindir” diye sözlerine başlayan Karadeniz sıcak karşılamanın ardından misafirlerini toplantı salonuna aldı. Esprili anlatımlarına küçük anılarını da ekleyen Barış Karadeniz “ Sinop’u bir adım öteye götürmek için siyasetle geldik, siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama önemli olan iyi niyet, iyi niyetli insanlar bugün olduğu gibi mutlulukla aynı yerde buluşuyorlar. Dernekçilikte gönül birliği ve tek hedef vardır Hep fedakarsınızdır!'' dedi.

 

Sinop için özellikle sağlık yönünde katkılar da beklediğini sözlerine ekledi.

 

Yönetim Kurulu üyelerinin kendilerini tanıtmalarının ardından ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü “ Cennet şehir Sinop’umuzun Ankara’da Kültür Elçisi olduk. Bu uğurda gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. Sizler de gönülleri fethettiniz, isminiz gibi barış elçiliği üstlenmişsiniz, gururumuzsunuz” dedi. Keyifli geçen ziyaret ve sohbet sonrası CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz “ASİLDER’in her zaman yanında olacağını'' söyledi.

 

Toplu olarak çekilen fotoğrafın ardından oldukça memnun olduğu gözlenen Barış Karadeniz misafirlerine bir kez daha teşekkür etti ve heyeti kapıya kadar uğurladı.


 

Seda ŞengülSeda Şengül