Güncel
Giriş Tarihi : 13-02-2019 15:15   Güncelleme : 13-02-2019 15:26

Balıkçılara destek kapıda

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gerzeli balıkçılara yardım sürecinin hızlandırılmasıyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan söz aldığını söyledi

Balıkçılara destek kapıda

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 5 Şubat Salı günü meydana gelen balıkçı barınaklarındaki yangını TBMM’ye taşımıştı. Çıkan yangında maddi zarara uğrayan Gerzeli balıkçılar ile ilgili mecliste yardım yapılması talebinde bulunmuştu. Destek çağrısı onaylanan CHP milletvekili Karadeniz, konuyla ilgili bir basın açıklamasında bulundu.

CHP Milletvekili Barış Karadeniz, "Gerze’mizin balıkçı barınaklarında yanan mağazalarımız ile ilgili destek çağrımız olumlu sonuçlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ve Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Emin Birpınar ile yaptığımız görüşme neticesinde balıkçı barınağımızdaki yangında hasar gören dükkanların tadilatı ve onarımı ile ilgili sürecin hızlandırılması için sözümüzü aldık. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi ile ilgili hassasiyet gösteren Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ve yardımcısı Mehmet Emin Birpınar’a, Sinop Valimiz Köksal Şakalar’a ve olay gününden beri vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için üstün gayret gösteren Gerze Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı’ya teşekkürlerimi sunuyorum. ‘’ şeklinde ifade etti.

AdminAdmin