Güncel
Giriş Tarihi : 19-05-2021 13:42   Güncelleme : 19-05-2021 14:31

Bayram Coşkusuna Yakışır Temel Atma Töreni

Atatürk Mahallesi Meriç Sokak’ta bulunan, belediye hizmet alanına tahsisli 930 m² inşaat alanına yapılacak Kapalı Spor Salonunun temeli resmen atıldı.

Bayram Coşkusuna Yakışır Temel Atma Töreni

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda temeli dualarla atılan Kapalı Spor Salonu’nun temel atma törenine yüklenici firma yetkilileri, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt ile yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri İzzet Karaman ve Ahmet Burma, İlçe Gençlik Spor Müdürü İsmail Karaman ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Temel atma töreninin çok anlamlı bir gün olan ve gençliğe armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştiğini ifade eden Belediye Başkanı Şensoy, “Kapalı Spor Salonunun Gerze’mize hayırlı olmasını diliyorum. Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş, İl Başkanı Uğur Giresun ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Daha nice nice bayramlara, yıllara ermek dileğiyle” diye konuştu.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ise temel atma töreni için gönderdiği olduğu mesajında, “Değerli Hemşehrilerim,

Milli değerlerine bağlı, beden sağlığı yerinde her alanda dünyaya öncü olabilecek genç nesil hedefiyle çıktığımız bu yolda gençlerimiz için gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetler için birçok yatırımı AK Parti hükümeti olarak tamamladık ve yeni tesislerin hayata geçmesi için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. En değerli kaynağımız olan Gençlerimizin her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz.

Sporun gelişip yaygınlaşmasında fiziki alt yapının öneminden hareketle her gün yeni yeni spor tesislerinin temelini atıyor ve kısa sürelerde hizmete sunuyoruz. Gerze’mize yapılacak olan Kapalı Spor Salonu da gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri ve potansiyellerini ortaya çıkarabilmelerinin yanında Gerze’mizin gelişimi ve değişimine önemli katkı sağlayacaktır.

19 Mayıs gibi güzel ve anlamlı bir günde ve Gençlik Haftasında temeli atılan Kapalı Spor Salonumuzun, gençlerimize ve Gerze’mize hayırlı olmasını diliyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin