Güncel
Giriş Tarihi : 18-03-2021 14:26   Güncelleme : 18-03-2021 14:34

Bir Garip ‘18 Mart’

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı, zoom üzerinden gerçekleştirildi

Bir Garip ‘18 Mart’

Çanakkale Zaferi’nin 106’ıncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü Programı bu yıl pandemi dolayısıyla zoom üzerinden gerçekleştirildi.

Program, Saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Anma Programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Doruk’un selamlama konuşması ile devam etti. Video gösterimi, şiir ve türkü dinletisinin ardından yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin isimlerinin okunmasıyla program sona erdi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlenen liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

1’inci Şehit Nurullah Anadolu Lisesi’nden Nurgül Özcan, 2’inci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Elif Ersoy, 3’üncü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Elif Altınbaş ödüllerini Kaymakam Murat Güven’in elinden teslim aldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlenen ortaokullar arası şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödülleri takdim edildi.

1’inci Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu’ndan Ece Kütük, 2’inci Atatürk Ortaokulu’ndan Yağmur Zeren Yılmaz, 3’üncü Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’ndan Nur Ahsen Karaman ödüllerini Belediye Başkan Vekili Mustafa Doruk'un elinden teslim aldı.

Gerze Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Levent Payzın’la “Çanakkale Zaferi” konulu söyleşi bu akşam saat 20.30’da yine zoom üzerinden gerçekleşecek.

AdminAdmin