Güncel
Giriş Tarihi : 23-06-2020 16:59   Güncelleme : 23-06-2020 17:25

CHP’den Kan Bağışı

Merkez İlçe Başkanı Kara kan bağışı çağrısında bulundu

CHP’den Kan Bağışı

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara; Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Bayraktar, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enis Çelik ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kan bağışında bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara; ''Bugün çok değerli Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Sinop Kızılay Kan Alma Birimi'nde kan bağışında bulunduk.

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde tüm ülkede kan bağışı ile ilgili bir düşüş olduğu yönünde haberleri takip ettik ve bugün arkadaşlarımızla birlikte harekete geçtik. Kan stoğuna destek olmak ve bununla birlikte farkındalık yaratmak amacıyla kan bağışımızı gerçekleştirdik.

Çok kıymetli vatandaşlarımızdan ricam; mümkün mertebe sürekli bir ihtiyaç olan kan bağışında bulunmaya gayret gösterelim, bizler için gecesini gündüzüne katan sağlıkçılarımıza destek olalım. Bu süreci hep birlikte atlatacak, birlikte başaracağız.'' ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin