Güncel
Giriş Tarihi : 09-06-2020 10:48   Güncelleme : 09-06-2020 11:48

Daimi Encümen Üyeleri Seçildi

Covid-19 salgını kapsamında yaklaşık iki ay ara verilen İl Özel İdare Genel Meclisi 8 Haziran 2020 tarihinde yeniden oturumlara başladı

Daimi Encümen Üyeleri Seçildi

Toplantıda öncelikli olarak İl Genel Meclisi Komisyonlarına üyeler belirlendi ardından İl Özel İdaresi Daimi Encümen seçimi yapıldı.

Yapılan oylama da Gerze İl Genel Meclis Üyesi İzzet Karaman, Türkeli İl Genel Meclis Üyesi Bilal Öztürk ve Durağan İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Yurtseven Sinop İl Özel idaresi daimi üyesi olarak belirlendi.

Başkan Üçüncüoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl ve Genel Sekreter Vekili Mehmet Demircan Özel İdaresi adına devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi ve ardından diğer gündem maddeleri görüşüldü.

İl Özel İdare Daimi üyeliğine seçilen İzzet Karaman yapmış olduğu açıklamada Gerze ile ilgili birçok çalışmanın komisyonlarda görüşüldüğünü, fakat ilçenin turizmine katkı sağlayacak Sorkun, Çağlayan ve Çeçe Sultan yollarının öncelikli olarak 1. Derece yol Turizm yollarını ağına alınması için görüşmeler yapıldığını belirtti.

AdminAdmin