Güncel
Giriş Tarihi : 30-08-2021 18:47   Güncelleme : 30-08-2021 20:22

Diyetisyen Melisa Uzun'un kliniği açıldı

Gerze’nin ilk Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi açıldı

Diyetisyen Melisa Uzun'un kliniği açıldı

Beslenme ve Diyet Danışmanı Melisa Uzun, ilçemiz Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesi Fethiye Hanım Apartmanı No:27’deki adresinde Gerze’nin ilk beslenme ve diyet danışmanlığı merkezini açtı.

Açılış törenine Gerze Kaymakamı Murat Güven, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, CHP İlçe Başkanı Nihat Erdal, İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Gülsevim, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Cemal Altunel, ADD Başkanı Hüseyin Şahin, Eski Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile çok sayıda davetli katılım sağladı.

Açılışa katılan herkese teşekkür eden Beslenme ve Diyet Uzmanı Melisa Uzun, “vatandaşlarımız sağlıklı beslenme, hastalıklarda beslenme, beslenme ile ilgili her şeyde bana danışabilirler. Pandemi boyunca çok hareketsiz kaldık ve aslında bağışıklığımız düşer diye de diyet yapmaktan kaçındık ama aslında diyet yaparak da bağışıklığımızı güçlü tutabiliriz. Su içmeye, yeterli ve dengeli beslenmeye özen gösterebiliriz.

Hamile, çocuk, genç, yaşlı; her yaş grubundan danışanlarımıza hizmet vereceğiz. Diyetlerimizde doğal ilerlemeye gayret ediyoruz zaten Gerze’de de böyle bir fırsat var. Olabildiğince doğalda kalmaya çalışıyoruz. Bizim önceliğimiz doğal beslenme” ifadelerini kullandı.

  

AdminAdmin