Güncel
Giriş Tarihi : 29-05-2023 09:33   Güncelleme : 31-05-2023 10:53

Dr. Firuz Ezici, karanfillerle anıldı

Yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Gerze Aile Sağlığı Merkezi Hekimlerinden Dr. Firuz Ezici, doktor arkadaşları tarafından karanfillerle anıldı

Dr. Firuz Ezici, karanfillerle anıldı

Gerze Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Firuz Ezici (55) bir süredir mücadele ettiği akciğer kanseri nedeniyle geçtiğimiz Cuma günü yaşamını yitirmiş, 27 Mayıs Cumartesi günü 19 Mayıs Mahallesi İpek Sokak'taki evinin önünde Saat 11:30 da Gerze Belediyesi İmamı Hamza Aykut Çakır tarafından helallik alınması ardından, Gerze Merkez Yeni Cami’ye götürülerek burada öğle namazına müteakip Gerze İlçe Müftüsü Bayram Karar tarafından kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Konya Akşehir'e gönderilmişti. Memleketi Konya'nın Akşehir ilçesine götürülen Dr. Firuz Ezici, 28 Mayıs Pazar Hasan Paşa İmaret Camiinde öğleni müteakip kılınan cenaze namazı ardından gözyaşları ve dualarla toprağa verilmişti.

MESAİ ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARI İÇİNDE DR. EZİCİ’ Yİ ANDI

Gerze Aile Sağlığı Merkezindeki mesai arkadaşları Akciğer kanserine yenik düşen Dr. Firuz Ezici’ nin hastalarını ağırladığı odasının önünde toplanarak anma töreni düzenlediler.

Ezici’ nin mesai arkadaşları adına konuşan Aile Hekimi Dr. Bülent Tahsin, çok üzgün olduklarını kaydetti. Tahsin, “Firuz arkadaşımız bir süredir tedavi görmekteydi. Hem Gerze halkının hem de bizler üzerinde çok büyük bir hakkı vardı. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, çok sevilen bir doktordu. Allah’ tan rahmet diliyoruz, yakınlarına baş sağlığı, geride kalan ailesine sabırlar diliyoruz. Bizim yönümüzden hakkımız helal olsun. Allah mekanını cennet etsin, hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Dr. Bülent Tahsin’ in konuşmasının ardından Dr. Firuz Ezici’ nin doktor arkadaşları ve sevenleri kapısının önüne karanfil bırakarak duygusal anlar yaşadılar.

AdminAdmin