Güncel
Giriş Tarihi : 29-04-2022 11:47   Güncelleme : 24-04-2023 11:15

Garaj esnafı, mahalle iftarında buluştu

Garaj esnafı, mahalle iftarı kültürünü yaşatmaya devam ediyor

Garaj esnafı, mahalle iftarında buluştu

Yoğun katılımın olduğu iftar programına katılan vatandaş ve esnaflar, mahalle iftarı kültürünün yaşatılmasından duydukları memnuniyeti ifade ederken hep birlikte aynı sofranın etrafında buluşmaktan mutlu olduklarını belirttiler.

Garaj esnafından Berber Yaşar Kunduz’ da iftar davetine icabet edip katılan ve bu buluşmaya anlam katan misafirlere teşekkür ederken, “iftar soframızda mahalle kültürünü yaşatmaktan mutluluk duyduk. Bereket ve kardeşlik ayı olan Ramazan’da, ekmeğimizi bölüşüp soframızı yapılan keyifli sohbetlerle zenginleştirdik. Bizleri kırmayıp gönül sofralarımızda bizlere eşlik eden tüm misafirlerimize yeniden ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Garaj esnafının kendi aralarında, maddi katılım sağlayarak vermiş olduğu iftar programına Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Refik Kaymakam Özgü Özen, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl GenelMeclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile mahalle esnafı ve sakinleri katılım sağladı.

AdminAdmin