Güncel
Giriş Tarihi : 28-04-2021 11:31   Güncelleme : 28-04-2021 11:54

Genç hafızlar mukabele geleneğini sürdürüyor

Müftülük Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan hafızlar, Ramazan ayı münasebetiyle ilçemizdeki 5 farklı camide ezberden mukabele okuyor

Genç hafızlar mukabele geleneğini sürdürüyor

Bu yıl Müftülük Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 5 genç hafız, Ramazan ayı münasebetiyle ilçemizdeki 5 farklı camide ezberden mukabele okuyor.

Gerze İlçe Müftülüğü Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan Bünyamin Mehmet Korkmaz, Bilal Şeker, Eren Özay, Yusuf Efe Çiçek ve Yunus Emre Arslan her gün öğle namazından sonra ezberden mukabele okuyor.

Yaşları 13 ila 15 arasında değişen 5 genç hafızın okuduğu mukabeleler İlçe Müftülüğü’ nün resmi facebook ve youtube hesaplarından canlı olarak yayınlanıyor.

2021 yılı Hafızlık Yarışmasında Sinop’ta 1’inci, Karadeniz Bölgesi’nde 2’inci olan genç hafız Bünyamin Mehmet Korkmaz İskele Camii’nde, Berat Kandilinde Kur’an-ı Kerim’i ezberden hatim eden Hafız Bilal Şeker Merkez Camii’nde, Hafız Eren Özay Yavuz Sultan Selim Camii’nde, Yusuf Efe Çiçek Site Camii’nde, Hafız Yunus Emre Arslan ise Köşk Camii’nde ezberden mukabelelerini okurken sosyal mesafe kurallarına uygun olarak mukabele dinleyen cemaat, hafızların sedası ile huzur bulduklarını dile getirdiler.

AdminAdmin