Güncel
Giriş Tarihi : 07-06-2023 14:37   Güncelleme : 07-06-2023 14:51

Gerze Belediyesi, Belediye Meclis Toplantısı yapıldı

Gerze Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısında 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı

Gerze Belediyesi, Belediye Meclis Toplantısı yapıldı

Her ayın ilk Çarşamba günü yapılan Gerze Belediyesi Meclis Toplantısı bugün saat 14.00’ de Gerze Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı. AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hamide Ceren Erdoğan ile CHP Belediye Meclis Üyesi Süleyman Taşgın’ ın izinli sayıldığı meclis toplantısında 3 gündem maddesi görüşüldü.

Bir önceki meclis karar özetinin tasdikinin onaylanmasıyla başlayan meclis toplantısı, gündemin ilk maddesi ile devam etti. Gündemin ilk maddesi olan İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi; Atatürk Mahallesi 498 ada, 1 parselde trampa işlemi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, gündeme konu olan taşınmazın hak sahibinin 19 Mayıs Mahallesindeki kadastro yolu trampa talebinin, devam eden 18 uygulamalarının tamamlanmasına müteakip değerlendirileceği kaydedildi.

Gündemin ikinci maddesi olan İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi talebi; Çarşı Mahallesi 174 ada, 1 ve 2 nolu parsellerde uygulama imar planı değişikliği talebi, oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü ve son gündem maddesi Cumhuriyet Mahallesi 658 adadaki taşınmazlara uygulama imar planı değişikliği talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, gündeme konu olan 658 adadaki taşınmazların 10 metre olan ön bahçe mesafesi 5 metreye düşürüldü.

AdminAdmin