Güncel
Giriş Tarihi : 06-04-2020 17:21   Güncelleme : 08-04-2020 15:40

Gerze Belediyesinden Maske Dağıtımı

Gerze Belediyesi ev ve iş yerlerine maske dağıtımı yapıyor.

Gerze Belediyesinden Maske Dağıtımı

Korona virüsten korunmak amacıyla alınan çeşitli önleyici tedbirlerin alınmasının ardından İçişleri Bakanlığı kalabalık ve sosyal kullanım alanlarında vatandaşların maske takmasının zorunlu olduğunu belirten genelgeyi yayınladı.

Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının almış olduğu karara istinaden Gerze Belediyesi de ücretsiz maske dağıtımına başladı.

Köşk Mahallesinde başlanılan maske dağıtımına Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz ve Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri de katıldı.

Maske dağıtımına katılan Başkan Şensoy: “Mübarek Berat Kandili’ni yaşadığımız bu günde söz verdiğimiz üzere sosyal mesafe kurallarına ve tedbirlere uyarak maskelerimizi dağıtmaya başladık. Bu süreçte elimizden geldiğince vatandaşlarımıza destek olmaya gayret gösteriyoruz. Sağlık Bakanlığımızın uygun gördüğü kriterlerde üretilen maskelerimizden her haneye yetecek kadar dağıtım gerçekleştiriyoruz. Sağlık, her şeyden önemlidir. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın mübarek Berat Kandili’ni tebrik ederken, gerekmedikçe evde kalmaları hususunda da ricada bulunduk. Kimse merak etmesin. Tüm hanelere ve işyerlerimize maske teminini sağlayacağız.” dedi.

AdminAdmin