Güncel
Giriş Tarihi : 29-09-2022 14:31   Güncelleme : 29-09-2022 15:27

Gerze’ de "Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu" etkinliği

Yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla Gerze’ de ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu Programı' düzenlendi

Gerze’ de "Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu" etkinliği

Gerze’ de ilkokul öğrencileri, İçişleri Bakanlığınca "Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Gerze Kaymakamı Tekin Dundar öncülüğünde etkinlik düzenledi.

Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda düzenlenen yaya ve okul geçitlerinde sürücülerin uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkartmak, yayalara öncelik konusunda doğru sürücülük davranışı kazandırmak ve bu bölgelerde yavaşlayarak yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ sloganıyla yapılan etkinlikte yaya geçitleri boyandı. 

Etkinliğe Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katılım sağladı.

Protokol üyeleri fırçaları alarak öğrencilerle birlikte Gazi Mustafa Kemal İlkokulu önünde yaya geçidini boyadı. Gerze Kaymakamı Tekin Dundar öğrencilerle birlikte sürücüleri yaya geçidinde durdurarak konu hakkında bilgi vererek farkındalık oluşturdular.

Farkındalık oluşturulan etkinlik Kaymakam Tekin Dundar ve protokol üyelerinin öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

AdminAdmin