Güncel
Giriş Tarihi : 08-04-2022 14:05   Güncelleme : 09-04-2022 09:49

Gerze Emniyeti, toplum destekli polis uygulamalarını tanıttı

Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde “KADES”, “UYUMA”, “Güvenli Trafik Engelsiz Yaşam” projeleri tanıtıldı

Gerze Emniyeti, toplum destekli polis uygulamalarını tanıttı

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gerze Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “KADES”, “UYUMA”, “Güvenli Trafik Engelsiz Yaşam” projeleri hakkında Uğur Mumcu Meydanında vatandaşlara bilgilendirme yaptı.

Gerze Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Uğur Mumcu Meydanında stant açarak vatandaşlara bazı uygulamalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Emniyet mensupları tarafından vatandaşlara, Teknolojik imkânlar aracılığıyla uyuşturucu ile mücadelede vatandaş duyarlılığını oluşturmak, toplumsal sorumluluk bilincine uygun şekilde ve daha etkin hale getirmek suretiyle kalıcı ve güçlü mücadele ortamı oluşturmak amacıyla UYUMA, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek adına acil müdahale uygulaması olan KADES uygulamaları hakkında bilgiler verildi.

Polis Haftası münasebetiyle iftar yemeğinde buluştular

İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, Polis Haftası nedeniyle iftar yemeğinde protokol ile buluştu. İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapılan iftarın ardından Merkez Yeni Camiinde şehit polislerimiz için Mevlid-i Şerif Okundu ardından lokma dağıtıldı. 

AdminAdmin