Güncel
Giriş Tarihi : 05-06-2023 23:23   Güncelleme : 06-06-2023 12:58

Gerze Sazak köylüleri piknikte buluştu

Gerze Sazak Köyü Eğitim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen 10. Geleneksel Keşkek ve Piknik Şöleni büyük bir katılımla gerçekleşti.

Gerze Sazak köylüleri piknikte buluştu

İstanbul Arnavutköy Terkos Karaburun piknik alanında gerçekleştirilen piknik şöleni açılış konuşması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Yöresel sanatçıların sahne aldığı piknik programında katılımcılar arasında sürpriz çekilişlerle devam etti. Oldukça renkli anların yaşandığı şölende, etkinliğe katılanlar hem hasret giderdi, hem de hoşça vakit geçirdi. Halayların çekildiği piknik şöleninde kazanlar dolusu pişirilen yöreye has keşkek yemeği katılımcılara ikram edildi.

Programa Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy başta olmak üzere, Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Genel Başkanı Hasan Dalkıran, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, İstanbul'da faaliyet gösteren bir çok derneğin başkan ve yönetimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sinop İli Gerze İlçesi Sazak Köyü Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Fikret Aydın ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Sağır, tüm yönetim kurulu ve dernek üyeleri adına etkinliğe icabetlerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti. 

AdminAdmin