Güncel
Giriş Tarihi : 02-06-2017 13:36   Güncelleme : 02-06-2017 13:49

Gerze'de Park Yeri Sorunu!

İlçemizde özellikle Cuma günleri yaşanan park yeri sorunu, havaların ısınması ve tatilcilerin de yavaş yavaş ilçemize gelmesiyle birlikte büyük bir sorun teşkil etmeye başladı

Gerze'de Park Yeri Sorunu!

İlçemizde özellikle Cuma günleri yaşanan park yeri sorunu, havaların ısınması ve tatilcilerin de yavaş yavaş ilçemize gelmesiyle birlikte büyük bir sorun teşkil etmeye başladı.

 

Cuma günlerinde ilçe merkezinde kurulan pazarla birlikte, gerek köyden gelen vatandaşlarımız gerekse pazara gelen ilçemiz sakinlerinin araçlarını hatalı park etmesi ve gün geçtikçe çoğalan araba popülasyonunun yeterli park yerine sahip olmaması gibi nedenlerle sıkıntılar baş göstermeye başladı. Özellikle pazar yeri mevkii, Cumhuriyet Meydanı ve garaj mevkiindeki yoğunluk, giderek kalabalıklaşan ilçemizde park sorunlarını da beraberinde getiriyor.

 

Vatandaşların yer yer kaldırıma çıktığı ve çift sıra halinde park ettiği görülen ilçemizde, en büyük sıkıntılardan biri de vatandaşların araçlarını hatalı park etmeleri. Gitmek istediği mesafeye en yakın konuma aracını bırakmak isteyen ilçemiz sakinleri ve ilçe dışından alışveriş yapmaya gelen misafirler, ara sokaklarda boş park alanları olmasına rağmen araç popülasyonunun fazla olduğu noktalara park etmek istiyor. Bu hatalı park ve merkez noktalardaki park sorunları ise, her geçen gün gittikçe kalabalıklaşan Gerze için trafik sıkıntısını beraberinde getirecek gibi duruyor.

Erkan TaşErkan Taş