Güncel
Giriş Tarihi : 27-01-2022 14:56   Güncelleme : 25-01-2023 15:43

Gerzeli esnaflardan, sağlık işçilerine destek

Gerzeli esnaflardan, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası üyelerine destek

Gerzeli esnaflardan, sağlık işçilerine destek

Sendika kimlik kartı ibrazı ile anlaşma sağlanan işletmelerde, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası (TSİS) üyelerinin yapacakları harcamalardan belirlenen ürün gruplarında belirtilen oranlarda indirim yapılacağı öğrenildi.

Bu kapsamda ilçemizde de bazı iş yeri ve dükkânlarda 1 yıl geçerli olacak sendikal indirim anlaşmaları imzalandı.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Gerze İlçe Başkanı Fatih Fişek, yapmış oldukları çalışmalarla ilgili olarak gazetemize yapmış olduğu bilgilendirmede, Türk İş’e bağlı sağlık işçileri sendikası ve diğer kurum ve kuruluşlarda da sendikal çalışmalarının olduğunu kaydetti.

Fişek, “burada amaç sendika üyelerine, zor ve sıkıntılı dönemde çalışan ve sağlık işçisi arkadaşlarımıza katkı sunmak. Bu kapsamda ilçemizdeki birçok esnafla görüşmeler ve anlaşmalar yaptık; üyelerimiz anlaşma yaptığımız işletmelerde %15 oranında indirim alacaklar. Ben tekrar bu vesile ile bizlerle anlaşma sağlayan tüm esnaflarımza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Gerze İlçe Başkanı Fatih Fişek, amaçlarının üyelere en güzel desteği sunmak olduğunu söylerken, adını yapmış olduğu güzel çalışmalar ve desteklerle sık sık duyduğumuz,  köy okulundaki çocukların ücretsiz olarak saçlarının kesimleri ve bakımlarını yapan Gözde Kuaför ’ün sahibi Yaşar Kunduz ise “başta sağlık işçileri olmak üzere tüm işçilerimize şu zor dönemde, imkânlarımız ölçüsünde destek olmak adına bu faaliyette yer almak istedik” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin