Güncel
Giriş Tarihi : 10-10-2022 16:03   Güncelleme : 13-10-2022 13:38

Gerzeli kürekçi, başarısıyla gururlandırdı

Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Öğrencisi Sude Akan, 'Sporun Enleri' ödül töreninde plaketini aldı

Gerzeli kürekçi, başarısıyla gururlandırdı

Okul Sporları Türkiye Kürek Şampiyonası Deniz Küreği kategorisinde Türkiye 2'ncisi olan İlçemiz Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi Sude Akan, başarısıyla ilçemizi gururlandırdı. 

İlçemiz Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi Sude Akan, 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Sapanca'da yapılan ''Okullar Arası Türkiye Kürek Şampiyonası'' Deniz Küreği kategorisinde, ülkemiz genelinde okullar arasında yapılan elemelerden sonra Okul Sporları Kürek Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2'ncisi olarak bizleri gururlandırdı.

3-9 Ekim Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında, 07 Ekim 2022 Cuma günü Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği ve Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nun da katıldığı ''Sporun Enleri'' ödül töreninde, Sude Akan ödülünü Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Metin Süren' in elinden aldı.

Başarılı sporcu, aynı zamanda Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Dekorasyon Öğretmeni Hüseyin Danacı'nın başkanı olduğu Gerze Kürek Kulübünün de sporcusu olan başarılı sporcu Sude Akan’ ın kulüp adına da Türkiye dereceleri bulunuyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan da ödül alan sporcumuz Sude Akan’ ın başarısıyla gurur duyduklarını söyleyerek, Sude Akan ve ailesine, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Ataman'a, Antrenör Yücel Altun'a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. 

AdminAdmin