Güncel
Giriş Tarihi : 28-03-2023 20:36   Güncelleme : 28-03-2023 21:10

Gerzeliler iftar sofrasında buluşmaya devam ediyor

Gerze Belediyesi İftar Çadırına ilgi gün geçtikçe artıyor

Gerzeliler iftar sofrasında buluşmaya devam ediyor

Gerze Belediyesi, ilçemiz Buzhane Meydanında kurduğu iftar çadırında vatandaşlara sıcak iftar yemeği ikram ediyor. Vatandaşlarca yoğun ilgi gören iftar çadırında yardımlaşma ve dayanışmanın hissedildiği bu mübarek ayda Gerzeliler aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu yaşarken iftar çadırına gösterilen ilgi gün geçtikçe büyüyor, iftar sofrası kuyruğu uzamaya devam ediyor.  

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Ramazan ayının ilk gününden bu yana iftar çadırında Gerzelilerle bir süre sohbet edip vatandaşlara yemek dağıtımında bulunduktan sonra vatandaşlarla birlikte dua edip orucunu açmaya devam ederken Gerze Müftülüğü tarafından iftar çadırındaki misafirler ve ekran başındaki izleyiciler için yayınlanan, Moderatörlüğünü İlçe Vaizi Hasan Çakıroğlu’ nun yaptığı, sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan ‘İftara Programı’  da devam ediyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ ULAŞ, BAĞIMLILIK VE DOLANDIRICILIK KONULARINA DEĞİNDİ

Her akşam ‘İftara Doğru’ programında farklı konukları misafir eden İlçe Vaizi Hasan Çakıroğlu’ nun bu akşamki konuğu Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş oldu. Emniyet Müdürü Ulaş, çadırdaki misafirlere Ramazan ayının hayırlı olmasını dilerken vatandaşları bağımlılık ve dolandırıcılık konusunda uyardı, konu hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca konuyla ilgili olarak Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri iftar çadırındaki misafirlere broşür dağıtarak, konuyla ilgili farkındalık oluşturmaya çalıştılar.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar çadırında yardımlaşma ve dayanışmanın hissedildiği bu mübarek ayda, Gerzeli vatandaşlar aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu yaşarken iftar çadırından duydukları memnuniyeti ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

AdminAdmin