Güncel
Giriş Tarihi : 21-04-2015 17:21   Güncelleme : 21-04-2015 16:50

İmam Hatipler ülkemizin medarı iftiharıdır

AK Partili Maviş, İmam Hatipler ülkemizin medarı iftiharıdır

İmam Hatipler ülkemizin medarı iftiharıdır
 AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, "İmam Hatip okulları İnsanlığın hizmetkârı ve de ülkemizin medarı iftiharı olmaya devam edecektir” dedi.

Boyabat İmam Hatip Lisesi Ortaokulu’nun Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Boyabat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Salonu'nda düzenlediği kutlama programına katılan AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş,"kendisinin de Boyabat İmam Hatip Lisesi mezunu olduğuna vurgu yaparak, bugün burada aranızda olmaktan sizlerle aynı heyecanı paylaşmaktan son derece memnunum. 2015 Yılı Kutlu Doğum Haftası’nı çok farklı bir heyecanla, çok farklı güzelliklerle idrak ediyoruz. Bu gün burada şunu gördüm ki, İmam Hatip’li olmanın yüklediği sorumluluğun idrakiyle Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V)’in şanına yakışır bir biçimde güzel bir program düzenlenmiş. Öğrencilerimizi ve onları eğiten öğretmenlerimizi kutluyorum” dedi.

İmam Hatip Okullarının bu ülkenin ve bu milletin göz bebeği okulları olduğunu ifade eden Maviş konuşmasının devamında; “baskı ve zulümlerle kapatılan İmam Hatiplerin Orta kısımları AK Parti Hükümetimiz tarafından yapılan yeni düzenlemeyle yeniden açılmış ve itibar sahiplerine iade-i itibarda bulunulmuştur. Zira İmam Hatip Okulları bu ülkede kendisi aç olduğu halde cebindeki 3 kuruşu çıkarıp imam hatip okullarına yardım olarak bağışlayan, gönlü yüce insanlar tarafından açılmıştır. Bu nedenle İmam Hatip Okullarımız bu ülkenin ve milletimizin göz bebeği okullarıdır. İnsanlığın hizmetkârı ve de ülkemizin medarı iftiharı olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlıyor, Rabbimden bizleri Peygamberimiz Efendimizin, şefaatine nail etmesini niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Nazım Maviş konuşması sonrasında, “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül takdim etti.
hakan akbaşhakan akbaş