Güncel
Giriş Tarihi : 10-01-2018 16:15   Güncelleme : 10-01-2018 17:01

Karadeniz, Maviş ve Belovacıklı Gazeteciler Günümüzü Kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle TBMM Divan Üyesi ve Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, bizleri unutmayarak gazetemize çiçek ve kutlama mesajı gönderdiler

Karadeniz, Maviş ve Belovacıklı Gazeteciler Günümüzü Kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle TBMM Divan Üyesi ve Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ile Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, gazetemize çiçek ve kutlama mesajı gönderdiler.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Deniz Mızraklı’nın ulaştırdığı çiçekleri Gerzeninsesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ercan Özcan teslim aldı.

Karadeniz, gönderdiği mesajında; ''Demokrasinin, özgür irade ve düşüncenin güçlendirilmesinde, demokratik değerlerin yaşatılmasında vazgeçilmez unsurlardan birisi olduğuna inandığım basınımız, milletin vicdanı ve sesidir. Her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadeleyi, ülkemiz, insanlarımız, demokrasimiz, barış, birlik ve beraberliğimiz için çok önemsiyorum. Ülkemize ve mutlu şehrimiz Sinop'a, insanına, doğal zenginliklerine, kültürel değerlerine sahip çıkan haber ve yorumları kamuoyuna aktararak onurlu bir kamusal hizmet sunan siz değerli gazetecilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Bu anlamlı günde Sinop Yerel Basınımızda büyük bir onur ve gayretle mücadele eden sizleri, fikir emekçilerini ve emeği geçen tüm çalışanların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, saygılar sunuyorum'' ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ise mesajında; ''Demokrasimizin temel taşlarından biri olan basınımız, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Hayatın birçok alanıyla ilgili bilgiye, yasal ve etik yollardan ulaşıp kamuoyunu bilgilendirme dışında hiçbir çıkar gözetilmeden haberleştirilmesi, gazete, dergi, internet, radyo veya televizyon istasyonları vasıtasıyla vatandaşlarımıza sunulması önemli bir kamu hizmetidir. Bu hizmeti sürdürürken tarafsız, bağımsız ve adil bir şekilde, ayrımcılık ve nefret söylemlerinden uzak durma, gerçeği arama ve bildirme sorumluluğu, hesap verebilme, özel hayata, şahıslara ve meslektaşlara saygılı davranmayı temel ilke olarak gözetmek gazeteciliğin itibarını, güvenilirliğini ve kalitesini artıracaktır. Yaz kış denilmeden her türlü iklim şartlarında, alın teri ve zihin emeğiyle yoğrulan zahmetli bir hazırlık süreci sonunda ortaya çıkan haberler vatandaşlarımıza ulaşmaktadır. Bu vesileyle başta Sinop'umuzda görevlerini özveri ve emekle sürdüren basın mensuplarımız olmak üzere tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, saygılar sunuyorum'' dedi.

Bizlerde Gerzeninsesi Gazetesi olarak unutmayıp çiçek ve kutlama mesajlarını ulaştıran başta Sinop Milletvekillerimiz olmak üzere gün içinde ziyarette bulunan belediye meclis üyeleri ve muhtarlarımıza, telefonla ulaşarak kutlamada bulunan dostlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Seda ŞengülSeda Şengül