Güncel
Giriş Tarihi : 19-10-2022 14:50   Güncelleme : 16-10-2023 12:24

KARADENİZ;''MUHTARLARIMIZ VATANDAŞIN DEVLETE AÇTIĞI İLK KAPIDIR''

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili, Genel Başkan Başdanışmanı Barış Karadeniz, 19 Ekim Muhtarlar günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı

KARADENİZ;''MUHTARLARIMIZ VATANDAŞIN DEVLETE AÇTIĞI İLK KAPIDIR''

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili, Genel Başkan Başdanışmanı Barış Karadeniz, 19 Ekim Muhtarlar günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Karadeniz yaptığı açıklamada; "Demokrasimizin en eski ve en önemli yapı taşı olan muhtarlarımız yerel yönetimlerin vatandaşa en yakın olan birimidir. Vatandaşımızın hüznüne mutluluğuna birer aile bireyi gibi ortak olan muhtarlarımız, halkın içinde halkın seçtiği devlet temsilcileridir. Hizmet götürme ve sorun çözme noktasında vatandaşımızın devlete açtığı ilk kapı oldukları gibi, kamuoyu yararına yapacağımız her projede fikir alışverişinde bulunduğumuz muhtarlarımız bizler için de birer yol göstericilerdir.

Halkla iç içe ve ulaşılabilir oluşlarıyla devlet ve vatandaş arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızı dün olduğu gibi bugün de önemsiyor, vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için imza atacağımız her çalışmada muhtarlarımızla görüşerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Halkımıza hizmet götürme ve sorun çözme aşamasında bizim için önemi büyük olan muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza telefonumuz hep açık. Vatandaşa ulaşabilme noktasında muhtarlarımızla sürekli irtibat halinde olmaya devam edeceğiz. Bu önemli gün vesilesi ile ebediyete intikal etmiş muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, görevini özveri ile yerine getiren muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
 

AdminAdmin