Güncel
Giriş Tarihi : 03-02-2022 17:09   Güncelleme : 04-02-2022 09:33

Küçük Sanayi Sitesi’ nde yeni hizmet

Sinop ve ilçelerinde ilk kez partikül temizleme hizmeti verilecek

Küçük Sanayi Sitesi’ nde yeni hizmet

Yıllardan bu yana ilçemiz Küçük Sanayi Sitesi’ nde egzoz montajı, satışı, spiral gibi egzozla ilgili her türlü hizmet veren Osmanlı Oto Egzoz işletme sahibi Mustafa Baş, şimdi de iş yeri bünyesine kazandırdığı, Sinop ve ilçelerinde ilk olan Partikül Temizleme Makinesi ile müşterilerine hizmet verecek.

Tıkalı olduğu zaman egzoz muayenesinden geçmeyen ve temizlenmediği takdirde de motorda ciddi hasarlar meydana getirebilen partikül filtresi hasarlarının, ihtiyaca göre 2 yönlü (hem kuru hem de sıvı) şekilde temizlendiğini kaydeden İşletme sahibi Mustafa Baş Sinop ve ilçelerinde Partikül Temizleme hizmetini ilk kez kendilerinin vereceğini belirtti.

Baş, “şehir içinde araç kullanımında, özellikle sürekli kısa mesafelerle kullanılan araçlarda partikül filtresinin bu şekilde temizlenemeyeceğini DPF(Partikül Filtresi), motordan gelen partikül ve zararlı gazları temizleyerek dışarı atar.

Atılamadığı Durumlarda İse bu filtre zamanla dolar ve tıkanır. Filtrenin tıkanması sonucu motor performansı düşer, motor devrini zamanında almaması, çevreyi kirleten emisyon değerleri ve yakıt tüketimi gibi durumlara sebep olur. Bu belirtiler DPF'nin arızalı olduğunu gösterir. DPF arızasını anlamanız için sadece bu belirtileri takip etmeniz gerekmez, sorun belirtisi gösterge panelinde müşür aracılığı ile size gösterecektir. Başlangıç için araç kendisine yüksek ısı üreterek kendini temizlemeye çalışır.

Fakat filtrenin tamamen tıkanması durumunda, motorun zarar görmemesi adına bir an önce Partikül filtresinin temizliği şarttır” diye konuştu.

Adres: Yeni Mahalle Sinop Caddesi Küçük Sanayi Sitesi B Blok Gerze/Sinop

Tel.: 0537 479 39 87

AdminAdmin