Güncel
Giriş Tarihi : 30-07-2021 12:03   Güncelleme : 30-07-2021 16:31

Mahallelinin köpek isyanı

Atatürk Mahallesi’nde başıboş ve sürü halinde gezen sokak köpekleri, mahalleliyi isyan ettirdi

Mahallelinin köpek isyanı

Atatürk Mahallesi Şenlik Caddesi sakinleri, çevredeki başıboş köpeklerin tehlike arz ettiğini belirti.  Gazetemize ulaşarak seslerini duyurmak isteyen mahalle sakinleri zararlı olduklarını söyledikleri köpeklerin gelip geçene ve sokakta oynayan çocuklara saldırdıklarını ifade ettiler.

Sürü halinde dolaşan köpekler yüzünden çocukların eve hapsolduğunu, parka ve sokağa çıkmakta korktukları, yine aynı şekilde yoldan gelip geçene saldırdıklarını, kimseye zarar gelmeden konuya çözüm bulunmasını yetkililerden rica ettiler.

Gazetemize ulaşarak konunun haber yapılmasını isteyen mahalle sakini Metin Koca, “köpekler yüzünden sokakta gezemez olduk keza mahallenin çocukları da korktukları için evlerinden çıkamaz oldu. Hepimiz hayvan seviyoruz asla zarar verilsin istemeyiz ama bu hayvanlar oldukça saldırgan.

10-15 taneler, sürü halinde geziyorlar ve sayıları gün geçtikçe artıyor. Yetkililerin bu soruna acilen çözüm bulmasını rica ediyoruz” diye konuştular.

Yine İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit’te çöp kenarlarında bekleyen başıboş köpeklere ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak konuya dikkat çekmeye çalıştı.

AdminAdmin