Güncel
Giriş Tarihi : 06-02-2017 17:32   Güncelleme : 06-02-2017 17:43

Maviş, 2 bin 500 Kişilik Spor Salonunun Müjdesini Verdi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, içerisinde Sinop Gençlik Merkezi ve kapalı yüzme havuzunun yer alacağı 2 bin 500 kişilik yeni spor salonunun müjdesini verdi

Maviş, 2 bin 500 Kişilik Spor Salonunun Müjdesini Verdi
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, içerisinde Sinop Gençlik Merkezi ve kapalı yüzme havuzunun yer alacağı 2 bin 500 kişilik yeni spor salonunun müjdesini verdi.

 

Osmaniye mevkiinde inşa edilmesi planlanan spor salonu yaklaşık 10 milyon TL’ye mal olacak. Nazım Maviş’in girişimleriyle hayata geçecek olan proje, Sinop’ta spor turizmi açısından tarihin en büyük yatırımlarından biri olarak gösteriliyor.

 

Sporun yıldızları Sinop’ta yetişecekler

Projenin ihalesinin 2017 yılının yaz ayında tamamlanacağını belirten Maviş, yapılan spor yatırımlarıyla Sinop’un spor turizmi açısından da önemli bir kente dönüşeceğini belirtti. Maviş, “2 bin 500 kişilik yeni ve modern spor salonumuzun tamamlanmasıyla birlikte Sinop’ta spor turizmi büyük bir ivme kazanacak. Özellikle yüzme havuzu ve Sinop Gençlik Merkezi’nin içinde bulunduğu Osmaniye mevkiinde inşa edilmesi planlanan spor salonumuz, o bölgeyi bir spor kompleksine dönüştürecek. Yeni spor tesislerimiz sayesinde, artık sporun yıldızları Sinop’umuzda yetişecek ” dedi.

 

Kış turizmi sporla canlanacak

Yine aynı bölgede bir futbol sahası projelerinin de hayata geçirileceğini ifade eden Maviş, “Modern ve büyük spor tesisleriyle, kentimizde çeşitli spor organizasyonlarının da gerçekleşmesini sağlayacağız. Böylelikle Sinop kış döneminde de birçok organizasyona ev sahipliği yapabilecek. Modern spor tesislerinin yapacağı katkılarla kentimiz, spor turizminin önemli bir kenti olacak” şeklinde konuştu.

Erkan TaşErkan Taş