Güncel
Giriş Tarihi : 11-04-2019 20:15   Güncelleme : 11-04-2019 21:10

Maviş’ten Şensoy’a tebrik ziyareti

Maviş, Gerze Belediye Başkanlığına seçilen Cevat Şensoy’a tebrik ziyaretinde bulundu

Maviş’ten Şensoy’a tebrik ziyareti

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş Gerze Belediye Başkanlığına seçilen Cevat Şensoy’u tebrik etmek üzere Gerze’ye geldi.

İlk olarak Parti Binasına uğrayarak teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Maviş’i burada Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, ilçe yönetiminden isimler ve partililer karşıladı.

Burada yapılan ziyarette Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, teşkilat üyelerine seçim sürecinde gösterdikleri performans dolayısıyla teşekkür etti. Giresun, sözlerinin devamında; “İnşallah bundan sonraki süreçte Belediye Başkanımız teşkilata mahcup olmadan elinden gelen gayreti gösterecektir. Bizlerin görevi de projelerine destek olmak. Birlik beraberlik bütünlük içinde bu süreci tamamlamaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

 “Öyle Saldım Çayıra Mevlam Kayıra Yok”
Ardından Maviş, kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Gerze İlçe Teşkilatına gösterdikleri yoğun çalışma ve gayret nedeniyle teşekkür ederek konuşmasına başlayan Maviş, “Hamdolsun Gerze Ak Belediyecilik ile buluştu. Kapı kapı dolaşarak Gerze’yi Ak Belediyecilikle buluşturan Cevat Hocamızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte halk bizlerden hizmet bekliyor. Proje tanıtım toplantısında yaptığımız konuşma söylediğimiz gibi, 42 projeye 42 kere maşallah diyerek her bir projenin altına imzamızı atıyoruz. Milletimizin Ak Parti’ye gösterdiği bu güvene inanarak projelerimizin hayata geçmesi için var gücümüzle çalışacağız. Önümüzde ki yaklaşık 5 yıllık süreç içerisinde Gerze hayata geçen projelerle büyüyerek ve gelişerek yoluna devam edecek. 8 ilçemizin 7’sini Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturduk. Bununla da gurur duyuyoruz. 21 Tane İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşımızın 18 tanesi Ak Partili bu da ayrıca gurur verici bir durum. Biz bu millete sözler, vaatler verdik artık önümüze bakacağız. Projelerimizi masaya yatırarak yol haritamızı belirleyeceğiz. Kısa ve uzun vadede hayata geçireceğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Öyle saldım çayıra Mevlam kayıra yok. Hepsini bir bir takip edeceğiz” dedi.

“Başarı Ak Parti’nin olabilir ama belediye tüm Gerzelilerin”
Ayrım yapmadan hiçbir ayrım gözetmeksizin, adalet terazisini milim şaşırmadan bütün Gerzelilere hep birlikte hizmet edeceklerini söyleyen Maviş, “Tüm teşkilat üyelerimizle Gerze’ye hizmet derdimizden başka derdimiz olmayacak. Ayrımcılık yapmadan herkesle kucaklaşarak, barış içinde hizmet yarışıyla önümüzdeki süreci geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Parti binasına gerçekleşen ziyaretin ardından Gerze Belediyesine hareket edildi. Maviş, belediye personeli tarafından kapıda çiçeklerle karşılandı. Personelle tek tek tokalaşarak başkanlık makamına geçen Maviş, burada bir kez daha Cevat Şensoy’u tebrik ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Maviş, “Gerze Halkı bizlere güvendi, itimat ederek bu emaneti teslim etti. Bundan sonra görev bizde. Asıl teşekkürü Gerze Halkına ediyoruz” diyerek buradaki sözlerini noktaladı.

Son olarak Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, ortak akılla ayrımcılık yapmadan Gerze’de bir çalışma ortaya koyacaklarını dile getirerek; “İnanıyorum Gerze’de başarılı olacağız. Çalışmalarımızla çevre ilçeler içinde örnek oluşturacağız” diyerek tebrik ziyaretine gelen Maviş ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu.

Maviş’in tebrik ziyareti belediye binası önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

Seda ŞengülSeda Şengül