Güncel
Giriş Tarihi : 08-06-2017 10:29   Güncelleme : 08-06-2017 11:13

Muhtar Öğrencilere İftar Verdi

Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza Öztürk, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi bahçesinde öğrencilere iftar verdi

Muhtar Öğrencilere İftar Verdi
 Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza Öztürk, tarafından Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi'nin bahçesinde öğrencilere iftar verildi.

7 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleştirilen iftar programı Yusuf Dursun hocanın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İftar vaktinin gelmesiyle öğrenciler ve velileri hep birlikte oruç açtı. Açılan oruçların ardından sofra duasını Şehit Nurullah Saraç 11. sınıf öğrencisi Feyzullah Güleryüz yaptı.

Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Anadolu Lisesi Müdürü Murat Balcıoğlu, ''Bu akşam üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz iftar programımıza Atatürk Mahallesi Muhtarımız Rıza Öztürk, destek verdi. Muhtarımızın bu akşam öğrencilerimize vermiş olduğu iftar ile 12. sınıf öğrencileri, velileri ve okulumuzun öğretmenleri bir araya geldi. Hep birlikte aynı sofrada ekmeği bölüşerek yememize vesile olan muhtarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Yapılan iftar programına Kaymakam Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, Gerze Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Cemal Altunel, ilçemiz mahalle muhtarları, öğrenciler ve velileri katıldı.


Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül