Güncel
Giriş Tarihi : 22-09-2017 11:41   Güncelleme : 22-09-2017 12:50

''Muhtarlarımız Bizim Gözümüz ve Kulağımızdır''

Erol Ulaş: ''Muhtarlarımız bizim gözümüz ve kulağımız olurlarsa ve hızlı bir bilgi akışında bulunurlarsa; asayiş, trafik ve terör olaylarını önlemede büyük bir yol kat etmiş olacağız''

''Muhtarlarımız Bizim Gözümüz ve Kulağımızdır''
 Yaklaşık iki ay önce ilçemize atanarak göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan muhtarlara iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

İadeyi ziyaretler kapsamında Çarşı Mahallesi Muhtarı Şuayip Demir'i, ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, ''Gerze'de göreve başlamamız neticesinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunan muhtarlarımıza hem iadeyi ziyaret gerçekleştirmek, sıkıntıları varsa sıkıntılarını dinlemek hem de fikir alış verişinde bulunmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarlarımızla karşılıklı işbirliği içinde koordineli şekilde çalışmak için tüm mahalle muhtarlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Bizlerden olan taleplerini dinleyeceğiz. Aksaklıklar nelerdir, bunları öğreneceğiz.  Muhtarlarımız bizim gözümüz ve kulağımız olurlarsa ve hızlı bir bilgi akışında bulunurlarsa; asayiş, trafik ve terör olaylarını önlemede büyük bir yol kat etmiş olacağız. Müşterek bir şekilde çalışacağız. Muhtarlarımız bizlere bu tür bilgileri ilettiği müddetçe; bizde elimizden gelen tüm gayreti göstererek daha iyi bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu şirin ve güzel ilçemizde huzur içinde güzel günler geçirmeyi arzu ediyoruz. Polis ve halk hep beraber saygı ve sevgi içerisinde bunu yapacağız'' dedi.

Çarşı Mahallesi Muhtarı Şuayip Demir'de, ziyaretinden dolayı Ulaş'a teşekkür ederek; ''Muhtarlar olarak ilçenin sorunlarının çözümüne sürekli olarak katkıda bulunacaklarını hatırlatarak, daha huzurlu bir Gerze için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Demir'i ziyaretinin ardından Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ramis Kalay'ı ziyaret etti. Burada da kısa süre sohbet gerçekleştiren Ulaş, daha sonra diğer merkez muhtarlarına ziyaretlerini sürdürdü.
Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül