Güncel
Giriş Tarihi : 04-01-2021 11:34   Güncelleme : 04-01-2021 12:10

Şahin, 2 bin haneye meyve dağıtımı yaptı

Türkeli'de Belediyesi 2 bin haneye meyve dağıttı

Şahin, 2 bin haneye meyve dağıtımı yaptı

Sinop'un Türkeli ilçesinde Türkeli Belediyesi tarafından sokağa çıkma kısıtlamasında 2 bin haneye meyve dağıtıldı.

Türkeli Belediyesince, korona virüs (Kovid-19) başta olmak üzere kış aylarında soğuk algınlığına karşı vitamin deposu olan kış meyvelerinden oluşan 4 ton meyvenin dağıtımı için 2 bin hanenin kapısı çalındı. Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin'in talimatıyla, ilçedeki yerel esnaftan tercih edilen meyveler, belediye ekiplerince hanelere dağıtıldı. Yapılan meyve dağıtımı, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yine bu kapsamda Gerze Belediyesi de 17 Aralık 2020, Perşembe Günü Ziraat Bankası önünde ki mandalina ağacından topladıkları turunçları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmıştı.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy konuyla alakalı yapmış olduğu açıklamada; “Artık kış aylarına girmiş bulunuyoruz. Havaların soğuması ve Koronavirüs salgınını yaşadığımız bu dönemde vitamin desteği önemli bir unsur haline geldi. Yaptığımız istişare doğrultusunda banka önünde bulunan turunçu yemek dağıttığımız ihtiyaç sahibi yaşlılarımızla buluşturmak istedik. Meyveyi sıkarak tüketmelerini istediğimiz vatandaşlarımıza bir desteği de bu şekilde sağlamak istedik. Sağlık en birincil önceliğimiz.Elimizden geldiğince ve gücümüz yettiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Haberi okumak için alttaki resime tıklayabilir veya linke tıklayarak tam haberi okuyabilirsiniz…

http://www.gerze.bel.tr/haber/2018/baskan-sensoy-dan-ihtiyac-sahiplerine-c-vitamini-destegi/

hakan akbaşhakan akbaş