Güncel
Giriş Tarihi : 14-01-2017 16:35   Güncelleme : 25-01-2017 16:55

Saim Başkan Toplu İş Sözleşmesini İmzaladı

Dikmen Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yılın ilk toplu iş sözleşmesine göre, yıllık zam oranı yüzde 20 olarak belirlendi

Saim Başkan Toplu İş Sözleşmesini İmzaladı

Dikmen Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yılın ilk toplu iş sözleşmesine göre, yıllık zam oranı yüzde 20 olarak belirlendi.

 

Dikmen Belediyesi’nde bir araya gelen Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Belediye İş Sendikası Başkanı Çetin Takar ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özgeç, 2 yıllık toplu sözleşmeye imza attı. Sözleşmeye göre, işçiler ilk altı ayda yüzde 10, ikinci altı ayda yüzde 10 olmak üzere toplamda yüzde 20 zam verilecek. Detayları açıklanmasa da, alınan bilgiye göre çalışanların diğer haklarında da iyileştirilmeye gidildi.

 

Dikmen Belediye Başkanı işçilerini seviyor

Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, işçilerine imkanları dahilinde en iyi zammı verdiklerini söyleyerek, "sözleşmemiz arkadaşlarımıza ve belediyemize hayırlı uğurlu olsun. Aileleriyle birlikte aldıkları maaşları güle güle harcasınlar" şeklinde konuştu.

 

Sendike Başkanı Takar da konuşmasında, “Dikmen Belediye Başkanımız işçilerini sevdiği için burada hiçbir zorluk çekmiyoruz. Bundan dolayı başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum. Burada birlik beraberlik, huzur içerisinde bir çalışma ortamı var. Sözleşmemizin hazırlanmasında emeği geçen müdürlerime de teşekkürlerimi sunuyorum. İmza altına aldığımız sözleşmemizde Dikmen Belediyemize ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Erkan TaşErkan Taş