Güncel
Giriş Tarihi : 11-04-2021 14:52   Güncelleme : 11-04-2021 15:27

Şehit polis memurunun ismi, polis merkezinde yaşatılacak

Sinoplu Şehit Polis Memurunun ismi İlçe Emniyet Amirliği Polis Merkezine verildi

Şehit polis memurunun ismi, polis merkezinde yaşatılacak

Dikmen’de Polis Haftası, Dikmen İlçe Emniyet Amirliğince alınan Covid-19 tedbirlerine uygun olarak Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı’nda kutlandı.

Meydanda bulunan Atatürk Anıtı önüne Polis Çelengi konularak başlayan törene Dikmen İlçe Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Şehit Polis Memuru Hasan Yılmaz’ın ailesi ve Kurum Amirleri katıldı.

Törenin ardından Sinoplu Şehit Polis Memuru olan Hasan Yılmaz’ın ailesi İlçe Emniyet Amirliğince ağırlandı ve hediye takdim edildi. Akabinde Dikmen İlçe Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir makamında İlçe Emniyet Amiri ve Emniyet Personelince ziyaret edildi.

Polis Merkezi Amirliğine Şehit Polisin İsmi Verildi

Ankara Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken Nevruz Kutlamaları için geçici görevle gittiği Mersin ilinde Panzer aracının devrilmesi sonucu 21.03.2002 tarihinde Şehit olan, Kabalı köyü nüfusuna kayıtlı Şehit Polis Memuru Hasan Yılmaz’ın ismi Dikmen İlçe Emniyet Amirliği Polis Merkezine verildi.

Yeni adı Dikmen Şehit Hasan Yılmaz Polis Merkezi Amirliği olan Polis Merkezini Şehit Polis Hasan Yılmaz’ın ailesi Polis Haftasında ziyaret etti. Polis Haftası Törenine katılan Şehit ailesine törenin ardından İlçe Emniyet Amiri Komiser Erhan Aktaş tarafından Şehit Polisin fotoğrafı ve Türk bayrağı hediye edildi.

Şehit Babası Gözyaşlarını Tutamadı

İlçe Emniyet Amiri Komiser Erhan Aktaş şehit ailesine “Sizler için ne yapsak az, sizler bize aziz şehidimizin emanetisiniz” ifadelerini kullandı. “Şehit Oğullarının Polis Merkezine isimin verilmesinde onurlandığını” ifade eden Şehit Babası Nurettin Yılmaz gözyaşlarını tutamadı.

Hediye takdimi ardından Dikmen İlçe Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Dikmen İlçe Jandarma Komutanı Ast. Kıdemli Baş. Çavuş Arif Bıyıklı ve İlçe Emniyet Amiri Komiser Erhan Aktaş İlçe Emniyet Amirliği binasında bir süre Şehit Polis Memuru Hasan Yılmaz’ın ailesi ile sohbet etti.

Sonrasında Dikmen İlçe Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir makamında İlçe Emniyet Amiri ve Emniyet Personelince ziyaret edildi. Takdim edilen hediyelerin ardından hatıra fotoğrafı çekinildi. Ardından Dikmen İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden İlçe Emniyet Amiri ve Emniyet Personeli, İlçe Jandarma personeli ile fotoğraf çektirerek etkinliklere son verdi.

AdminAdmin