Güncel
Giriş Tarihi : 07-02-2021 12:57   Güncelleme : 07-02-2021 13:03

“Şehitlerimizin Emanetleri Baş Tacımız”

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, eşi ile birlikte şehit ailelerinin evlerine konuk oldu

“Şehitlerimizin Emanetleri Baş Tacımız”

Şehit ailelerini ziyaret etmeye özen gösteren Vali Erol Karaömeroğlu, Dikmenli şehitlerimiz Halit Çalık ve Ercan Çelebi’nin ailelerini ziyaret etti.

Karaömeroğlu’na ziyaretinde eşi Filiz Karaömeroğlu, Dikmen Kaymakamı Dilara Şenoğlu ve Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar eşlik etti.

Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Karaömeroğlu, “ Şehitlerimizin aileleriyle her zaman beraber olmaya özen gösteriyoruz. Bizler bir aileyiz ve birbirimizin dertleriyle dertlenmeyi biliriz. Ailemle birlikte her zaman, her fırsatta şehit aileleriyle birlikte olmaya çalışıyorum. Şehit Aileleri bizim baş tacımız. Devletimizin en kıymetli varlıkları olarak gördüğümüz aziz şehitlerimizin ailelerine devletimizin tüm kapıları daima açıktır. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin’’ dedi.

Dikmenli şehitlerimiz Halit Çalık ve Ercan Çelebi’nin kabirlerini de ziyaret eden Karaömeroğlu, şehitlerimizin mezarları başında dua etti.

Karaömeroğlu, eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine de devam ediyor

Vali Karaömeroğlu, eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Dikmen ilçesi Kırçal Mahallesinde Aydın, Karaağaç Köyünde ise Elmacı ve Değirmenci ailelerinin evlerine konuk olarak aile bireyleriyle sohbet etti, istek ve talepleri dinledi.

Gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde Karaömeroğlu ve eşine, Dikmen Kaymakamı Dilara Şenoğlu ile Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar eşlik etti.

AdminAdmin