Güncel
Giriş Tarihi : 01-02-2023 13:44   Güncelleme : 02-02-2023 15:49

Şensoy: "Sanayi Esnafımızın Yanındayız Ancak Proje Gerze İçin Büyük Önem Taşıyor"

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze Otogar Projesinin ilçenin vizyon projeleri arasında yer aldığını söyledi.

Şensoy: "Sanayi Esnafımızın Yanındayız Ancak Proje Gerze İçin Büyük Önem Taşıyor"

Gerze Sanayi Sitesi esnaflarının, otogar projesi yerine, aynı bölgede yeni sanayi sitesi yapılmasına yönelik talepleri ve açıklamaları üzerine konuya ilişkin sorularımızı yanıtlayan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze Otogar Projesinden vazgeçilmesinin mümkün olmadığı dile getirdi. Projenin vizyon projeleri arasında yer aldığını belirten Başkan Şensoy, projenin kenti bir adım daha ileriye taşıyacağını, ancak bunun yanında sanayi esnafının da her zaman yanında olduklarını dile getirdi.

Otogar projesinden geri dönmelerinin söz konusu olmadığını belirten Başkan Şensoy, "Sanayinin hemen arka bitişiğinde belediyemizin 4 dönüm daha yeri var. Burası sanayi dükkanları için iki defa ihaleye çıktı fakat fiyat düşük olduğu için giren olmadı. Tekrar güncellenerek sanayi dükkanları ihaleye çıkıyor. 3. kez tüm işçilik ve malzemesiyle birlikte 21 Şubat tarihinde ihaleye çıkıyor. Şu an Elektronik Kamu Alımları Platformu'nda da (EKAP) ihalenin detaylarını görmek mümkün. Oraya da bakılabilir. Sanayi esnafımız rahat olsun. Otogar Projesi o bölgenin gelişimine ve sanayi esnafımıza da büyük katkı sağlayacak. Bölgenin katma değerini ve hareketliliğini arttıracak. Dediğim gibi biz sanayi esnafımızın yanındayız. Sanayimize yeni alanlar kazandırmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Başkan Şensoy, yine aynı bölgede Karayollarına ait 6 dönümlük bir araziyi sanayi sitesi için belediyeye kazandırmak istediklerini, bununda hazırlıklarını yaptıklarını sözlerine ekledi.

AdminAdmin