Güncel
Giriş Tarihi : 31-08-2021 10:59   Güncelleme : 31-08-2021 11:12

SİNDEF, Babaçay köyü’ne çocuk parkı yapacak

SİNDEF, Ayancık ilçesine bağlı Babaçay köyü’ne çocuk parkı sözü verdi

SİNDEF, Babaçay köyü’ne çocuk parkı yapacak

Sel felaketinin yaşandığı Ayancık ilçesindeki anaokulu ve kreş yapımı için el ele veren SİNDEF, felaketin büyük izlerini taşıyan Babaçay köyü’ndeki minikler için de kolları sıvadı. AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ile birlikte Babaçay köyü’nde incelemelerde bulunan Sinoplu Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Dalkıran, vatandaşların çocuk parkı isteğini gerçekleştirmek için harekete geçti.

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ!

Bu elim olayın yaralarını sarmak için devlet ve milletin el ele verdiğini söyleyen SİNDEF Başkanı Hasan Dalkıran, SİNDEF olarak mağdur olan vatandaşların her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Dalkıran, “selin en fazla etkilediği yerler arasında olan Babaçay’da vatandaşlarımızı tekrar ziyaret ettik. Devletimiz burada gerekli adımları atıyor. Vatandaşlarımız çocuk parkı talebinde bulundu. Bizde bu talebi derhal yerine getirmek için adımlarımız attık. Birlikte yaralarımızı saracağız ve bu günleri atlatacağız.

Kastamonu ve Sinop’ta meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum. SİNDEF olarak her daim yanlarında olacağız” dedi.

AdminAdmin