Güncel
Giriş Tarihi : 27-09-2019 13:24   Güncelleme : 03-10-2019 14:11

Son Karar Verildi, Kaldırılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Akliman Hamsilos gezi bölgesinin kapatılarak ücretli olmasına başta vatandaşlar olmak üzere siyasiler de tepkisini dile getirmişti.

Son Karar Verildi, Kaldırılıyor!

Başta Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İyi Parti İl Başkanı bir çok siyasi ve STK’lar açıklamalarda bulunarak tepkisini dile getirdi.

Son olarak Ak Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu Akliman Tabiat Parkı ile ilgili son olarak yaptığı açıklamada “Parkın özel işletmeciliğe açılması ve Sinop halkının bu duruma tepki vermesiyle birlikte, Milletvekilimiz, İl Başkanımız, İl Genel Meclisi Başkanımız ve tüm ilgili bürokratlarımızla yoğun bir çaba içerisine girdik. Önce Bakanlık düzeyinde görüşmeler gerçekleştirildi. Ardından Bakanlıkça görevlendirilen özel bir ekip durumu yerinde inceledi ve son olarak ilgili tüm tarafların çabası ve işbirliği ile sorun çözülmüş oldu. İşletici firma sahibinin de konuya anlayışla yaklaştığını ifade etmeliyim” diyerek tepkiye neden olan ücretli giriş kapısının kaldırılacağını ifade etti.

İşletme sahibi Aslan Deniz ise Akliman bölgesine konulan ücretli giriş kapısının kaldırılacağını ve sorumlulukları altında bulunan Akliman girişlerinin tüm vatandaşlara kendi inisiyatifleri doğrultusunda ücretsiz yaptıklarını açıkladı. Aslan Deniz, bölgenin temizlik ve bakımlarının da kendileri tarafından yapılacağını kaydetti.

AdminAdmin