Güncel
Giriş Tarihi : 02-06-2022 16:59   Güncelleme : 03-06-2022 15:58

Sudem Pastanesine görkemli açılış

Sudem Pastanesi, geniş bir katılımla açılışını gerçekleşti

Sudem Pastanesine görkemli açılış

Sinop’ta yaklaşık on yıldır hizmet veren Gaziantep Sudem Pastanesi, ikinci şubesini Gerze'de açtı. 

Pastane sektörünün yanı sıra Aydoğan Auto olarak otomotiv sektöründe de hizmet veren Mehmet Aydoğan, Gaziantep Sudem Pastanesinin ikinci şubesini ilçemiz Çarşı Mah. Zincirlikuyu Caddesi No: 43/4’ te (Çarşı AVM Karşısı) açtı.

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, "Gerze, Sinop turziminin önemli, gözde merkezlerinden biri. Aynı zamanda da cittaslow bir ilçemiz. Turizm açısından gelecek vaad eden güzide ilçemize Mehmet Bey tarafından turizme yakışır bir mekan açmak nasip olmuş. Kensisini tüm emekleri için tebrik ediyorum. Hayırlı bol kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı.  

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, işletmenin hem ilçemiz hem de işletme sahipleri için hayırlı olmasını temenni ederek bol kazançlar diledi.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ da işletmenin ilçemize renk katacağını belirterek hayırlı ve bol kazançlar diledi.

İşletme sahibi Mehmet Aydoğan ise işletmenin Gerze’ ye hayırlı olmasını diledi. 

Pastanenin açılış kurdelesi Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinop İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Ferhat Kuran, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar,  Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Kaymakam Refiki Özlem Doğan, İşletme Sahibi Mehmet Aydoğan birlikte kesti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletme sahibi Mehmet Aydoğan, misafirlere işletmeyi gezdirirken açılış yapılan ikramlar ile sona erdi.

Açılışa, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinop İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Ferhat Kuran, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar,  Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Kaymakam Refiki Özlem Doğan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üst. Ali Su, İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı.

V

AdminAdmin