Güncel
Giriş Tarihi : 18-01-2022 12:45   Güncelleme : 18-01-2022 15:18

Tek yön uygulaması başladı!

İlçe trafik komisyonun aldığı kararlar doğrultusunda Kurtuluş Sokak ve Medrese Sokak’ ta tek yön uygulaması başladı.

Tek yön uygulaması başladı!

Gerze Belediyesi İlçemiz Çarşı Mahallesi Medrese Sokak ve Çarşı Mahallesi Kurtuluş Sokak’ ta daha önce trafik komisyonunca belirlenmiş olan tek yön levhalarını yeniledi, yaya çizgileri belirgin hale getirildi.

Belediye ekipleri tarafından, tek yön uygulamasına başlanan cadde ve sokakların başına yolun tek yön olduğunu gösterir trafik levhaları asılarak, sürücülerin trafik levhalarına uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Geçmiş yıllarda İlçe trafik komisyonun aldığı kararlar doğrultusunda Çarşı Mahallesi Medrese Sokak ve Çarşı Mahallesi Kurtuluş Sokak’ ta tek yön uygulaması başladı. Belediye ekipleri tarafından tek yön uygulamasına daha önce başlanan cadde ve sokakların başına yolun tek yön olduğunu gösterir trafik levhaları asılarak, sürücülerin trafik levhalarına uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Gerze Belediyesi ekipleri tarafından cadde ve sokaklara yerleştirilen yön bilgi levhaları, sürücülerin gidecekleri yere kolayca gitmesini sağlarken, bilhassa cuma günleri trafik akışını dahada rahatlatılacağı düşünülüyor.

AdminAdmin