Güncel
Giriş Tarihi : 08-05-2023 13:44   Güncelleme : 08-05-2023 16:26

TOPLANAN YARDIMLAR YERİNE ULAŞTI

Gerze Atatürk İlkokulu tarafından ÇEDES projesi kapsamında toplanan yardımlar depremden etkilenen öğrencilere teslim edildi

TOPLANAN YARDIMLAR YERİNE ULAŞTI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullarda uygulanan ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında, geçtiğimiz hafta İlçemiz Atatürk İlkokulunda öğrencilerin yardımlaşma ve işbirliği duygularını güçlendirmek amacıyla kermes düzenlenmişti. Bu kermesten elde edilen toplam gelirin Gerze Atatürk İlkokulunun Diyarbakır Yenişehir’ deki Şehit Nuriye Ak Ortaokulu öğrencileri için bağışlanacağı öğrenilmişti.

Proje kapsamında, Atatürk İlkokulu ile kardeş okul olarak eşleştirilen Yenişehir Şehit Nuriye Ak Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirildi. Gerze Atatürk İlkokulu tarafından gerçekleştirilen ziyarette, proje kapsamında toplanan yardımlar depremden etkilenen öğrencilere teslim edildi.

Buna göre, Gerze Atatürk İlkokulu’nun ÇEDES projesi kapsamında ayni yardım olarak aldığı 504 adet ayakkabı ve 1000 adet çoraba ek olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ve İl Müdürü Ercan Yıldız’ ın ilave eklediği 8’ er ayakkabıyla 520 ayakkabı kardeş okul Diyarbakır Yenişehir Şehit Öğretmen Nuriye AK Ortaokulu’na teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak Okul Müdürü Tansu Yurtseven, emeği geçen başta Gerze Atatürk İlkokulu öğretmen ve velileri olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ettiğini kaydetti.

AdminAdmin