Güncel
Giriş Tarihi : 16-07-2018 12:38   Güncelleme : 16-07-2018 17:16

Warmhaus İlk Konsept Mağazasını Gerze'de Açtı

Beyçelik Holding bünyesinde kurulan Dünyaca ünlü kombi üreticisi Warmhaus ilk mağazasını ilçemizde açtı.

Warmhaus İlk Konsept Mağazasını Gerze'de Açtı

İklimlendirme sektöründeki 20 yılı aşkın tecrübesiyle ürünlerini 30’dan fazla ülkeye ihraç eden Warmhaus ilk perakende mağazasını 14 Temmuz 2018 Cumartesi günü görkemli bir açılış töreni ile hizmete sundu.

Alkanlar Doğalgaz’ın iş birliği ile açılan mağazada Warmhaus’un son teknoloji ile üretilen kombi, kazan ve radyatörleri satışa sunulacak.

Warmhaus Genel Müdürü M. Kağan Turan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış töreninde Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Alkanlar Doğalgaz Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdem katıldı.

Açılış töreninde konuşan Warmhaus Genel Müdürü M. Kağan Turan, geniş servis ve satış ağı ile tüketicilerin ısınma ihtiyaçlarına hızlı ve etkin bir şekilde çözüm ürettiklerinin altını çizdi.

“Tesisimizin yıllık üretim kapasitesi 2 milyon 700 bin metretül panel radyatör ve 150 bin adet kombi. Bu yıl ürün gamımıza ekleyeceğimiz duvar tipi yüksek kapasiteli kazanlarda tüketiciye altı farklı kapasite seçeneği sunacağız. Önümüzdeki yıllarda ürün gamımızı genişletmeye devam edeceğiz. Şu an için yalnızca ısıtma alanında hizmet versek de kendimizi bu sektörle sınırlamıyoruz. Hedeflerimiz arasında soğutma tarafında tüketici ile buluşmak da bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki üç yıl içerisinde 50 milyon TL’lik bir yatırım planladıklarını belirten Turan, yüzde 100 yerli sermayeli bir şirket olarak Türkiye pazarı dışında yurt dışında da faaliyet gösterdiklerini aktardı. Turan, “Ürünlerimizin yüzde 50’sini 30’dan fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Warmhaus markalı kombilerimizi şu an 14 ülkeye ihraç ediyoruz” dedi.

Açılışa katılan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı da "2009 yılında Gerze'ye böyle yatırımlar olacağını söyleseler hayal gelirdi. Ancak şimdi alt yapısı ve üst yapısı ile ilçemiz iyi durumda. Warmhaus ilçemize hayırlı olsun. Düzgün ve dürüst çalışıldığı sürece her şey olur. " dedi.

Aslen kendisinin de Sinoplu olduğunu söyleyen Warmhaus Genel Müdürü Kağan Turan ilçemizdeki mağaza açılışının kendisinde farklı bir heyecan yarattığını söyledi.

Seda ŞengülSeda Şengül