Güncel
Giriş Tarihi : 16-03-2021 14:58   Güncelleme : 16-03-2021 15:18

YEDAŞ ekipleri Gerze’de hayat kurtardı

Cumhuriyet Mahallesi’nde bakım ve onarım çalışmasına giden YEDAŞ ekipleri, baba ve iki çocuğunu kurtardı

YEDAŞ ekipleri Gerze’de hayat kurtardı

Geçtiğimiz Cuma günü, Cumhuriyet Mahallesi Bıldırcın Sokak’ta bir apartmanın 3’ üncü katında çıkan yangın hem apartman sakinlerini hem de mahalleliyi bir hayli korkutmuştu.

BABA VE İKİ ÇOCUĞU KURTARILDI

Yangın sırasında Cumhuriyet Mahallesinde bakım ve onarım çalışması yürüten YEDAŞ ekipleri yangın çıkan apartmanın 4’üncü katında mahsur kalan baba ve iki çocuğunu kurtardı.

YEDAŞ ekipleri, aracın sepetini balkona çıkararak baba ve iki çocuğu güvenli bir şekilde yere indirdi.

Mahsur kalan baba ve iki çocuğunu balkondan alarak güvenli bir şekilde yere indiren YEDAŞ çalışanları ise “Çalışma bölgemize intikal ediyorduk bir anda 3. kattan dumanların yükseldiğini fark ettik sepetli aracımızı yardım çağrısında bulunan baba ve 2 çocuğunun bulunduğu balkona çıkararak kendilerini güvenli bir şekilde yere indirdik” dediler.

Yangın, Gerze Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangında, YEDAŞ ve Gerze Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin özverili davranışları nedeniyle can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi. Yangının bacadan çekyata köz düşmesi sonucu meydana geldiği öne sürüldü. Olayla ilgili güvenlik güçlerinin çalışma başlattığı öğrenildi.

AdminAdmin