Güncel
Giriş Tarihi : 01-12-2021 16:17   Güncelleme : 01-12-2021 17:50

Yılın son meclis toplantısı yapıldı

2021 yılının son meclis toplantısı Gerze Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşti

Yılın son meclis toplantısı yapıldı

Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Cevat Şensoy Başkanlığında tüm belediye meclis üyelerinin tam katılımıyla gerçekleştirildi.

Yoğun gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı, bir önceki meclis karar özetinin tasdiki ile başladı. -İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi, yol boyu ticaret olarak teşekkül edecek konut alanlarının belirlenmesi talebi oy birliği ile kabul edildi.

-Hamidiye Mahallesi 682 adada imar planı değişikliği talebinin imar ve bayındırlık komisyonuna havale edilmesi, oy birliği ile kabul edildi.

-Hamidiye Mahallesi 695 ada 16 parselde imar planı değişikliği talebinin imar ve bayındırlık komisyonuna havale edilmesi, oy birliği ile kabul dildi.

-Gerze Belediyesi servis araçları hizmet yönetmeliğinde değişiklik yapılması talebi, oy birliği ile kabul edildi. 

-2022 yılında çalışacak geçici işçi vizelerinin onaylanması talebi, oy birliği ile kabul edildi.

-Belediye Başkan Yardımcısına 2022 yılında verilecek ödeneğin belirlenmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Gerze Belediye Başkan Yardımcısına, 2022 yılında 6 bin 500 lira ödenek verilecek.

-Belediye Başkanına toplu sözleşme yapma yetkisi verilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Belediye Başkanına 2 yıl toplu sözleşme yapma yetkisi verildi.

-Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine, itfaiye hizmetleri ücret tarifesinin eklenmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.

- Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine servis aracı plaka devir ücretinin eklenmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, minibüs devirlerinde fiyat 6 bin, otobüslerde devirlerinde fiyat 8 bin lira olarak belirlendi.

- Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine jeneratör kiralama ücretinin eklenmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, jeneratör kiralama ücreti (saatlik) 250 lira olarak belirlendi.

-Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine yabancı uyruklu ile nikâh ücreti tarifesinin eklenmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, nikâh ücretine ek olarak yabancı uyruklulardan 1000 TL ücret alınacak.

-2022 yılı ücret tarifesinin belirlenmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.

Ek gündem maddesi olarak gündeme alınan Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine kat karşılığı yapılan işlere ait iş deneyim, belge bedelinin eklenmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, kat karşılığı yapılan işlere ait iş deneyim, belge bedeli 150 TL olarak belirlendi.

AdminAdmin