Siyaset
Giriş Tarihi : 25-06-2011 01:28   Güncelleme : 25-06-2011 01:28

Başkan Şaşırttı

Belovacıklı, Bir sene sonra burası tekrar plaj olurr

Başkan Şaşırttı
"İdemli'den sonra Hızarçayı ve Değirmenlerdeki sahilde yola kurban gitti, Gerzeliler nerede denize girecek" haberimiz üzerine Belediye Başkanı yanına almış olduğu bazı kişilerle haberimizde belirtilen alana giderek şirket yetkilisini çağırarak açıklama istemiş ve şirket yetkilisi işlerinin hızlı ilerlemesi adına sahilde çalışma yaptıklarını vurgulamıştır. Ve karadenizin hırçın dalgaları önümüzde ki yıl burayı eski şekline dönüştürür UMUDUNU vurgulamıştır.

24 Haziran 2011 Cuma günü Belediye Başkanı makamına bizi davet ederek "Ben şirket yetkilileri ile konuştum. onlar fore kazık çakabilmek için sahili doldurmuş. Ama deniz önümüzdeki sene tekrar bu dolguyu alır ve sahil tekrar eski haline gelir" diyerek Gerze insanının sosyal yaşam haklarını aramak, savunmak yerine adeta  Müteahhit firmanın avukatlığına soyunması bizleri hayrete düşürmüştür.

Ve başkana şu çağrıyı yapmanın bir vatandaşlık görevi olduğuna inanıyoruz.

Müteahhit firma dolgular konusunda belki kendine göre haklıdır. Fakat seni o makama müteahhit firma değil Gerze halkı getirmiştir. Ondan dolayı başkan, gel sen müteahhit firmanın veya iş adamlarının sözünü değil Gerze insanının sözünü veya yakarışlarına ses ver.

AdminAdmin