Güncel
Giriş Tarihi : 15-12-2011 17:40   Güncelleme : 15-12-2011 17:40

Erdoğan Gerze'de

24 Yıl Sonra Tekrar Kaymakamlıkta Buluştular

Erdoğan Gerze'de

1984-1987 tarihleri arasında Gerze Kaymakamlığı görevini yürütmüş olan Özcan Erdoğan 24 yıl sonra eski görev yerini ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı / Mülkiye Baş Müfettişi olarak görev yapmakta olan Dr. Özcan Erdoğan Sinop’a bir inceleme ve denetleme için geldiğini 1984-1987 yılları arasında hayatının en güzel günlerini geçirdiği yerleri yıllar sonra görmekten çok mutlu olduğunu belirtti.

1984-1987 yılları arasında çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan idareciler Gerze Kaymakamlığına gelerek Erdoğan’la bir araya geldiler.

Mülkiye Başmüfettişi Özcan Erdoğan Gerze’de görev yaptığı zamanlarda Gerze’ye birçok faydalar sağlamıştır. Bunlardan bazıları şu şekildedir. “1984’e kadar Gerze Deniz Şenlikleri olarak kutlanmakta olan etkinlikleri 3 gün 3 gecelik ‘Gerze Festivaline’ dönüştürmüştür.

Gerze’nin Eski Nahiyesi, şuan ki Dikmen ilçesine bağlı bulunan Kanlıçay’ı Güzelçeçay olarak değiştiren, Yeni Askerlik Şubesi ve PTT binasının yapılmasına büyük katkıları olmuş Kaymakamlardan birisi olarak bilinmektedir.”

Ayrıca Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz bizlere Başmüfettiş Özcan Erdoğan’la ilgili olarak “Sinop’a teftiş amaçlı gelen Mülkiye Başmüfettişi Özcan Erdoğan 1984-1987 yılları arasında Gerze İlçemizde Kaymakam olarak görev yapmıştır. Yıllar sonra dahi görev yaptığı ilçede halkın Erdoğan’ı sıcak bir şekilde karşılamaları bizleri mutlu etmiştir. Bu tablonun herkese örnek olmasını diliyorum”dedi.

Eski Öğretmen Evi Müdürü Cevdet Büyük ve Eski Özel İdare Müdürü Ramazan Demircan


AdminAdmin