Güncel
Giriş Tarihi : 12-12-2023 15:17   Güncelleme : 13-12-2023 15:07

Gerze Belediyesi, kendi bitkisini kendi üretiyor

Gerze Belediyesi kendi serasında yetiştirdiği bitkilerle Gerze’ yi süslemeye devam ediyor

Gerze Belediyesi, kendi bitkisini kendi üretiyor

Gerze Belediyesi kendi üretiyor, kendi dikiyor, kendi süslüyor. Belediye serasında üretilen çiçek ve bitkiler ilçemizdeki park, bahçe, refüj ve kaldırım kenarlarına dikiliyor.

Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret eden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, serada bitki ve çiçek yetiştiren, rutin aralıklarla da bakımını sağlayan belediye çalışanlarına teşekkür ederken, “kaynakları verimli kullanmak ve ekonomiye katkıda bulunmak amacıyla faaliyet sürdüren seramızda bugüne kadar binlerce fidan ve çiçek üretilip tasarrufa geçildi.

Bu fideler, Gerze’de yapılan peyzaj düzenlemelerinde kullanılıyor. Seralarımızda yetiştirilen bitki ve çiçekler mevsime uygun Gerze’mizi süsleyerek peyzaj çalışmalarıyla ilçemizin dört bir yanında toprakla buluşuyor. Doğasıyla ve yeşiliyle gönüllere taht kuran şehrimiz seralarımızda ürettiğimiz bitki ve çiçeklerle her mevsim renk katıyor. Tüketen değil, üreten Gerze anlayışıyla daha yeşil, daha renkli ve daha temiz bir doğa için farkındalık oluşturmaya ve çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AdminAdmin