Röportajlar
Giriş Tarihi : 01-12-2011 00:37   Güncelleme : 01-12-2011 00:37

Gündoğdu Güven Tazeledi

209 Oyla Akp İlçe Başkanı Oldu

Gündoğdu Güven Tazeledi

Adalet ve Kalkınma Partisi Gerze İlçe teşkilatı bugün 4. Olağan Genel Kurulunu Yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Gerze İlçe teşkilatının bugün yapılan kongresi gövde gösterisine dönüştü.

Say Düğün salonunda yapılan genel kurula iki liste ile girildi. ve kongreye yaklaşık 750 kişinin katılması dikkat çekti.

Kongreye Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Yenikent Belediye Başkanı Mevlüt Aydın, Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek,Gerze Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Cumhur Kurt Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu, Durağan İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Yılmaz Şahin, Erfelek İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Güryay Güzel, Ak Parti Dikmen İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Murat Akça, Ahmet Yıldız, Ak Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı ve çok sayıda il ve ilçelerden partili yapılan kongreye iştirak etti.

Kongrede Divan Başkanlığına Şemsettin Üstün, Harun Karaboğa, Önder Dinçer, Cahit Demirbaş oy birliğiyle seçildi.

Divan başkanının hayırlı olması temennisinin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Ardından Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ankara Milletvekili Parti Genel Sekreteri Haluk İpek’in kongreye gönderdiği kutlama mesajları okundu.

Ramazan Demircan tarafından eski yönetim adına faaliyet raporu ve gelir gider raporu sunularak yönetim kurulu ibraz edildi.

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak 4. olağan genel kongresinde yapmış olduğu konuşmada Ak Parti Hükümetinin bu ülkeye 9 yılda kazandırdıklarının geçmiş Cumhuriyet Tarihinde yapılanlardan daha fazla olduğunu, bundan sonra da çalışmalarının sağlıkta, eğitimde, ulaşımda aralıksız devam edeceğini, Ak Parti Hükümetinin bu ülkeye çağ atlattırdığını belirtti.

Gerze’de yapılan kongrenin birlik, beraberlik duyguları içinde geçtiğini ifade ederek önümüzdeki seçimlerde Ak Partinin Türkiye genelindeki başarılarını yerele de taşımak istediklerini söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı ve 4. dönem başkan adayı Kadir Gündoğdu yapmış olduğu konuşmasında Gerzeli olduğunu belirterek, 2009 yılından bu yana ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek ilçede başkanlık seçimlerini kaybetmiş, elektriği suyu kesilmiş, kapısına kilit vurulmuş bir partiyi devraldığını vurgulayarak iyi bir ekip çalışmasıyla her geçen gün partinin büyümesine katkıda bulunduklarını vurgulayarak üye sayılarını 850 den alarak 1650 ye çıkardığını vurgulayarak hiçbir gücün Ak Partiye hükmedemeyeceğini çünkü buna güçlerinin yetmeyeceğini Ak Partinin gücünü sadece halktan aldığını ifade ederek her zaman partinin ve milletin hizmetinde olacağını söyledi.

Ak Parti Başkan Adayı Ertuğrul Asut ise geçmişte ilçe başkanlığını yaptığını, başkanlığı döneminde partiyi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, burada kim kazanırsa kazansın bizim birlik beraberliğimiz yine aynı şekilde devam edecektir diyerek dostluk mesajı verdi.

2 adayla girilen seçimde 310 delege oy kullanırken, Kadir Gündoğdu  209 oy alırken Ertuğrul Asut ise 92 oy aldı. Ve Kadir Gündoğdu partinin 4. döneminde 2. defa ilçe başkanlığı görevine seçildi.

Kadir Gündoğdu başkanlığında oluşan yeni yönetim ise şöyle; "İzzet Güneş, Faik İnce, Ahmet Burma, Şerafettin Balta, Ramazan Demircan, Hasan Albayrak, Mustafa Çaylı, İzzet Karaman, Şevket Ünal, Sevcan Alcan, Latife Ermiş, Zeynep Yurdakök, Ahmet Çoban, Vahdettin Özdemir, Tahsin Bayrak, İsa Tatar, Necmettin Şenay, Erol Öz ve Selahattin Taş."









AdminAdmin