Güncel
Giriş Tarihi : 08-12-2023 16:48   Güncelleme : 14-12-2023 13:40

Hasret gidermeye az kaldı: Son 6 gün

Sinop Memleket Günleri, 14-17 Aralık tarihlerinde Yenikapı’ da

Hasret gidermeye az kaldı: Son 6 gün

Gurbetteki Sinopluların sabırsızlıkla beklediği Sinop Memleket Günleri, 14-17 Aralık tarihlerinde İstanbul Yenikapı’ da yapılacak.

BEKLENEN GÜN YAKLAŞTI

Konuyla ilgili konuşan SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran, Sinop Dernekleri Federasyonu olarak hemşehrileriyle buluşacakları ve Sinopluları Yenikapı’ da ağırlamaktan onur duyacaklarını belirterek 14-17 Aralık tarihlerinde İstanbul’ da tarih yazmayı hedeflediklerini kaydetti.

Dalkıran, “Sinop bizim sevdamız; Sinop ve Sinopluları da gurbette temsil etmek bizim en gurur duyduğumuz şeylerden biri. 14-17 Aralık tarihlerinde Yenikapı’ da buluşuyoruz. Vuslata sayılı günler kaldı. Hemşehrilerimizin de buluşmak ve hasret gidermek için sabırsızlandığını biliyorum.

Daha önce de dediğimiz gibi Sinop’un keşfedilmeyi bekleyen tüm güzelliklerini Türkiye’ye en iyi şekilde tanıtmak,  Sinop'un doğal, tarihi ve kültürel turizm potansiyelini ulusal anlamda tanıtımın yapılmasına katkı sunmak, Sinop’un yöresel değerleri, kültürü, önemli markalarını ve ticari ürünlerini, tüm Türkiye’ye en iyi şekilde tanıtımının yapılmasını sağlamak amacıyla Sinop Memleket Buluşması adı altında Sinoplularla bir araya geliyoruz. 

Kapımız açık: Gurbetteki tüm Sinopluları, Sinop’ u ve Sinopluları merak eden tüm dostlarımızı Yenikapı’ daki Sinoplular Buluşmasına davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin