Güncel
Giriş Tarihi : 11-10-2011 09:48   Güncelleme : 11-10-2011 09:48

İl Genel Meclisinden Spor'a Tam Destek

İl Genel Meclisiinden Çelik'e Hayırlı Olsun Ziyareti

İl Genel Meclisinden Spor'a Tam Destek

Sinop İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Çelik'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Çelik meclis üyelerini kapıda karşıladı.

Mustafa Çelik'e hayırlı olsun temennisinde bulunan Meclis Başkanı Uğur Giresun, "Ben güzel şeyler yapacağınıza can-ı gönülden inanıyorum. Sinop merkez olarak tesisleşme anlamında çok iyi başlangıç yapamadığımız kanaatindeyim. Okullarımıza kapalı spor salonları, sahalar gibi destekler yapıldı ama spor kulüpleri için tam anlamıyla tesisleşme gerçekleştirilemedi.

 Bakanlığın yerel yönetimlerle ilgili tesisleşmeye yönelik büyük destekleri var. Bizi de yeni bütçe döneminde bu noktada yönlendirirseniz, elimizden gelen desteği ve katkıyı sunmak isteriz" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “Sinop'ta sportif manada sorunlara yabancı olmadığını” söyledi.

Çelik, "Spor ile ilgili sorunları, daha önce görev yaptığım kurumda buna paralel işler yaptığım için iyi biliyorum. Sizleri de gayet yakından tanıyorum. Milli Eğitim de olduğum sürece, diğer sosyal ve kültürel faaliyetlerde büyük destekler sağladınız. Milli Eğitim'de güzel işler yaptık. Aynı güzel hizmetleri burada da yapacağımız kanaatindeyim. Tabi en büyük destekçimizin sizler olduğunu düşünüyor ve desteklerinizi bekliyorum. Tesisleşme anlamında arkadaşlardan aldığım brifinglerde almış olduğum notlar var. Sizlerle birlikte istişare yayıp, ilimizi spor anlamında, tesis anlamında en üst noktalara getirmek için arkadaşlarımla birlikte çalışacağız. Gençliğe karşı da büyük sorumluluğumuz var. Bu sorumluluk bilinci içerisinde hem spor, hem de gençlik faaliyetleri noktasında imkânların el verdiği sürece çalışmalarımızı yürüteceğiz. Eğer tuğla taşımak gerekiyorsa tuğla taşıyacağız, masa taşımak gerekirse masa taşıyacağız. İşin altına sadece elimizi değil, tüm gövdemizi koyacağız. İlimizde başarı bekleniyorsa, bu noktada tesisleşme çok önemli. Mevcut tesislerimizi biliyorsunuz. Tesislerimiz tüm Sinopluların emrinde" diye konuştu.

AK Parti Gurup Başkan Vekili Güryay Güzel ise, "Kesinlikle çok mutlu olduğumuzu da ifade etmek istiyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız genç, İl Müdürümüzde genç, Meclisimizde genç. Bizim üzerimize düşen ne görev varsa, değil taşın altına elimizi sokmak, gövdemizi de sokarız. Sizlere bir telefon kadar yakınız. Üzerimize düşen ne görev varsa hazırız. Tekrar görevinizde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin