Siyaset
Giriş Tarihi : 24-12-2018 14:38   Güncelleme : 24-12-2018 16:53

MHP’nin Gerze Adayı Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Gerze Belediye Başkan Adayını Açıkladı

MHP’nin Gerze Adayı Belli Oldu

MHP Gerze Teşkilatı, parti binasında düzenlediği toplantıyla 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde başkanlık için aday olacak ismi açıkladı.

Uzun yıllar Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında görev alan ilçemiz işletmecilerinden Kerim Ulusoy’un ismi MHP Gerze Teşkilatı tarafından Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Adayın açıklandığı toplantıya partililer de yoğun katılım gösterdi. Gencinden yaşlısına tüm teşkilatın destek verdiği Kerim Ulusoy, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için yarışacak.

Gerze Teşkilat Binasında yapılan aday tanıtım toplantısına; MHP İl Başkanı Fahri Ulusoy, Merkez İlçe Başkanı Yasar Korkmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Bülent Küçük, Sinop Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanı Koray Dereli, Gerze MHP İlçe Başkanı Ercan Aydilek, MHP Sinop Belediye Başkan Adayı Hasan Demir, Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Sertkaya ve partililer katıldı.

Kerim Ulusoy Kimdir?
Uzun yıllar MHP Teşkilatlarında görev yapan Ulusoy, Gerze Küçük Sanayi Sitesinde Mermer Atölyesi sahibi olarak işletmecilik yapmakta. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitimine devam etmek olan Ulusoy, aynı zamanda Turizm Otelcilik bölümü mezunu olup İstanbul doğumlu ve evli ve 2 çocuk babası.

  

Seda ŞengülSeda Şengül